Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Trailer

204

Black Ops Cold War är fortfarande några månader bort men nu har vi fått se lite mer och fokus på multiplayer denna gången.

Vi vet redan sedan tidigare att Call of Duty: Black Ops Cold War släpps den 13 november, men denna gången har vi fått se lite vad multiplayerdelen kommer att erbjuda och vilka kartor vi har att se fram emot. Längst ner i inlägget kan ni även se gameplay från deras stream om inte trailern räcker till.

Kartorna som vi kommer kunna spela på är bland annat i Svarta havet, Miami, Angola och Moskva. Det kommer finans spellägen som vi redan känner igen men även några nya såsom 6v6 VIP Escort eller 12v12 Combined Arms.

En hel del nya vapen, nya tillbehör, varje vapen kommer ha 8 olika slots för tillbehör och det ska finnas 54 olika tillbehör per vapen. Så kombinationerna för att skapa det ultimata vapnet ser ut att bli stor.

Det kommer finnas möjligheten att prova på en beta av multiplayerdelen, men som vanligt ska detta krånglas till med olika datum som ni kan hitta längst ner.

Call of Duty: Black Ops Cold War kommer att släppas på PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series.

Betatider

  • Playstation 4 (förhandsbokningar) – 8-9 oktober
  • Playstation 4 öppen beta – 10-12 oktober
  • Alla plattformar (förhandsbokningar) – 15-16 oktober
  • Alla plattformar öppen beta – 17-19 oktober

Tidigare artikelXbox Game Pass for PC redo att lanseras
Nästa artikelAssassin’s Creed: Valhalla släpps tidigare än väntat

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn