Beyond Good and Evil: 20th Anniversary Edition har utannonserats

91

Alla ryktena och Ubisoft egna tabbe avslöjade Beyond Good and Evil: 20th Anniversary Edition redan förra året, men nu är det utannonserat.

Ibland undrar jag om Ubisoft gör sina läckor medvetet eller om det bara verkligen en tabbe dom gör, redan förra året så dök Beyond Good and Evil: 20th Anniversary Edition upp som släppt, men som snabbt togs bort.

Sedan hörde vi ingenting om detta förrän nu, nu har Ubisoft officiellt utannonserat Beyond Good and Evil: 20th Anniversary Edition.

Beyond Good and Evil som släpptes första gången 2003 gör nu en comeback men denna gången i 4K och i 60FPS, detta för att fira 21 år, förmodligen var detta tänkt att släppas förra året men försenades till i år.

En nyhet i Beyond Good and Evil: 20th Anniversary Edition är att det finns ett nytt spelläge som är Treasure Hunt som innehåller nya uppdrag som ska ge oss en närmare inblick i karaktärernas förflutna bland annat.

Varför man släpper detta och om det kan vara för att göra oss redo för Beyond Good and Evil 2 återstår att se, Ubisoft bekräftade i alla fall att Beyond Good and Evil 2 fortfarande är under utveckling, men att dom inte vet när det släpps än.

Är man sugen på Beyond Good and Evil: 20th Anniversary Edition så släpps detta redan den 25 juni och då till PC, Playstation, Switch, Xbox men även Geforce Now och Amazon Luna.

Tidigare artikelBugatti visar upp nya Tourbillon
Nästa artikelMer gameplay från Warhammer 40,000: Space Marine 2

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn