Den tekniska utvecklingen går framåt även när det gäller spelbolag och inte minst bettingsidorna. Sajterna blir allt mer moderna i allmänhet.

Vi snackar om allt ifrån bättre spelfunktioner i stil med exempelvis cash out och betbuilder, men även det som berör livestreaming.

Många bettingsidor erbjuder numera livestreaming och det krävs vanligtvis ingen större uppoffring för att ta del av dessa matcher. Det räcker – i sämsta fall – med att du behöver ha en liten slant insatt på ditt konto hos aktuell bettingsida, alternativt spela på den berörda matchen.

En stor fördel – av många – med livestreaming är att man blir bättre insatt i lagen, spelarna och så vidare samt får bättre kunskaper inför framtida spel.

Sportbloggare.com har rankat de tre bästa bettingsidorna med svensk licens för livestreaming just nu.

Bet365
Världens största bettingsida. Bet365 erbjuder ett imponerande bredd utbud av livestreaming från hela världen. Bildkvaliteten är tämligen god, sändningarna flyter på bra eminent i allmänhet och här finns det inget att klaga på.

Unibet
Svenskgrundade Unibet är en av de mest populära bettingsidorna med svensk licens – bland annat tack vare den gedigna livestreamingtjänsten. Unibet är framför allt vassa när det handlar om fotbollsstreaming och den smidiga kalendern för att hålla koll på matcherna är ett plus i kanten.

LeoVegas
Ytterligare en bettingsida som grundades av svenskar. LeoVegas har ett brett utbud av livestreaming i många av de mest populära sporterna. Kvaliteten är genomgående hög. En fördel är att man inte ens behöver ha pengar insatta på kontot eller spela på matchen för att ta del av hela llivestreamingutbudet.

Tidigare artikelLogitech släpper nya streamprodukter
Nästa artikelNästa generation Xbox ser ut att komma 2028

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn