iPhone Ultra Apple

Att få ihop vardagen är ett pussel. Men det hade troligtvis varit svårare om vi inte kunde ta hjälp av vår mobiltelefon. En uppfinning som minst sagt underlättar på många olika sätt.

Det är morgon och klockan ringer på mobiltelefonen. Redan där och då kan vi konstatera att den mycket smarta produkten hjälpt oss med något – att vakna i tid.

Det är bara början. För vad vi kan göra med mobiltelefonen idag är mycket mer än vad vi kunde göra för bara några år sedan.

Apparna har blivit fler och bättre. Funktionerna och tekniken har blivit vassare. Det har lett till fler jobb där ute. Inte minst alla som arbetar med sociala medier eller är den som bygger appar till företagen.

Vilka appar använder vi mest då? 

Sociala medier som Facebook och Instagram är två appar som vi använder mycket. Även BankID, som hjälper oss att verifiera vår identitet. Ett bra exempel är hur vi använder BankID för att komma igång hos ett casino där åldern är av stor betydelse eller när vi ska logga in på våra privata bankkonton.

Andra appar som vi också använder oss mycket av är väderappen, kalendern och webbläsaren.

Enligt Link Mobility använder en typisk mobilanvändare mobiltelefonen i genomsnitt 5 timmar varje dag. På dessa timmar ska det vara YouTube, Google och Facebook som får mestadels av tiden.

Använd telefonen rätt och inte för mycket

För din egen skull kan det vara en god idé att använda mobiltelefonen rätt och inte allt för länge varje dag. Det finns också ett liv utanför mobilens värld, vilket man inte får glömma.

Men att det är telefoner med den senaste tekniken som är hetast just nu verkar vara tydlig, detta efter att ha sett en lista på de hetaste telefonerna just nu, en lista som Aftonbladet skapat. Så man kan samtidigt ha förståelse för att det ibland kan vara svårt att släppa ifrån sig telefonen.

Tidigare artikelMicrosoft överraskar med Surface Laptop Go 3
Nästa artikelArlo har släppt nya Essential-kameror

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn