Varje år är iPhone-tillverkaren Apple värd för ett event på sitt huvudkontor i USA, där de presenterar lanseringen av en ny generation produkter.

Produktutvecklingen av Apples iPhone har gått snabbt och mobiltelefontillverkaren brukar ligga i framkant när det kommer till mobiltelefoner.

Med tanke på detta är det inte så förvånansvärt att det redan börjar spridas rykten om den nyaste iPhonen 14. I den här artikeln har vi samlat några av utspelen som kan ge oss en fingervisning om vad vi kan förvänta oss av den nya, efterlängtade mobiltelefonen.

Den nya iPhone kommer att få en större mobilskärm

Inom mobiltillverkning har det varit en stark trend mot större skärmar, och det är något som förutspås för iPhone. Det går rykten om att vi kan förvänta oss större skärmar för både iPhone Pro Max och iPhone 14 Pro jämfört med dagens modeller. Denna ökning förutspås vara från 6,06 till 6,12 tum för iPhone 14 Pro och 6,68 till 6,69 tum för iPhone 14 Pro Max.

Det förutspås att vi får fler färgalternativ

Ibland känns det som att det för varje ny Apple-lansering finns fler färgalternativ. Nu går det rykten om att vi kan förvänta oss ett antal fler färger i höstens modeller. Enligt uttalandet kommer färgerna att vara blå, röd, svart och lila.

iPhone 14 spås få en mycket bättre mobilkamera

Vi människor tar fler och fler bilder med våra mobilkameror och vi förväntar oss bättre kvalitet. Apple tar naturligtvis hänsyn till detta. Enligt flera rykten förväntas den nya modellen få en kamera på 48 megapixlar, med ett licenssystem som kommer att öka mellan 5-10% i storlek. Detta kommer dock att göra att kameran sticker ut mer jämfört med tidigare modeller.

Händelser i världsekonomin kan leda till högre priser

Den amerikanska sajten 9to5Mac förutspår att Apple kan behöva höja priset på iPhone 14. Detta är på grund av läget i världen där flera kriser utspelar sig. Till exempel Kinas eviga lockdowns, chipbrist, skenande inflation och kriget i Ukraina.

För den som kan behöva finansiera köpet av en ny mobiltelefon genom ett snabblån eller ett konsumtionslån är det viktigt att jämföra räntor och lånevillkor. I detta sammanhang kan https://kreditval.se vara ett lämpligt val eftersom de listar relevanta banker på samma sajt.

Lanseringen av iPhone 14 kan bli försenad

De senaste månaderna har det varit en rad av nedstängningar i Kina. Detta orsakar naturligtvis störningar i leveranskedjan – och nyhetstidningar som Nikkei Asia har uttalat att det kan leda till att modellerna till hösten försenas något.

Tidigare artikelMicrosoft är redo med Surface Laptop Go 2
Nästa artikelHarman Kardon soundbaren Citation MultiBeam 1100