Ark 2 Ark Ascended

Väntar man ivrigt på att få spela Ark 2 så har vi tyvärr tråkiga nyheter, men däremot så har vi goda nyheter gällande första Ark-spelet.

Studio Wildcard som är studion som utvecklar Ark-spelen har nu meddelat att man kommer ta god tid på sig för Ark 2 och detta främst för att inte bränna ut alla utvecklare, utvecklarna ska få sig tiden att göra ett riktigt bra spel helt enkelt.

Detta leder i sin tur att Ark 2 kommer att släppas som tidigast 2024, när under 2024 är fortfarande oklart men alltså inget Ark 2 i år. Tråkigt nog finns det heller inga planer på nya trailers eller skärmdumpar från Ark 2, väldigt hemligt helt enkelt men saker och ting kan ju ändras.

Men som ett litet plåster på såret så utannonserades samtidigt Ark: Survival Ascended vilket är fösta Ark-spelet men denna gången gjorts om helt i Unreal Engine 5. Ark: Survival Ascended är planerat att släppas innan september 2023 och då till PC, PS5 och Xbox Series.

Detta betyder också att Ark: Survival Evolved som är första Ark-spelet kommer att stängas ner, vill man spela detta så är det privata servrar som gäller, detta gör Studio Wildcard för att ersätta gamla spelet med det nya som gjort i Unreal Engine 5.

Nedan kan ni se trailern för Ark 2 om ni glömt eller missat den helt.

Tidigare artikelE3 2023 har ställts in!
Nästa artikelPlaystation Plus spelen i april bekräftade

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn