Att göra våra hem smartare blir allt vanligare och självklart vill Apple vara med på tåget, men tydligen lyckas dom inte med sina smarta högtalare.

Apple började sälja sina första HomePod-högtalare redan 2017 men det ser inte riktigt ut att vara en storsäljare hos Apple. En användare meddelade nyligen att han köpt två HomePods där han kunde se att ena tillverkats december 2017 och den andra februari 2018.

Detta om något är en indikation att Apple fortfarande har lager på HomePods som tillverkats vid lansering dom inte fått sålt då dom går åt nu. Apple vill inte helt oväntat kanske presentera exakta siffror för HomePod och det har nog sina anledningar.

Nu har dock Apple även HomePod Mini som ser ut att ha sålt betydligt bättre än den större högtalaren, mycket kan bero på att priset på 99 dollar är mer rimligt för denna typ av högtalare än 299 dollar.

Ska bli kul och se framöver om Apple kommer fortsätta satsa på smarta högtalare eller smart hem även framöver eller om dom nöjer sig med mjukvara såsom Homekit.

Tidigare artikelÖver 25 exklusiva spel på gång till PS5
Nästa artikelSony presenterar Dualsense i två nya färger

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn