Apple Watch Series 9

Apple har presenterat nästa generation Apple Watch som kommer med några mindre nyheter, men en riktigt spännande sådan.

Apple Watch Series 9 har utrustats med nya S9-chippet som kommer med lite nyheter, bland annat är den 30 procent snabbare, batteritiden på 18 timmar om man ska tro på Apple vilket betyder oförändrat. Det har varit stort fokus på Siri i Apple Watch Series 9 som ska vara bättre, snabbare och helt enkelt med användbar.

Skärmen är samma storlek som innan, dock så är ljusstyrkan nu på hela 2000 nits. Den största nyheten med Apple Watch Series 9 är nog ändå en ny funktion eller gest som Apple kallar för Double tap.

Genom att gör en tap mellan tumme och pekfinger kan man enkelt svara på samtal, bläddra bland sina notiser eller utföra andra kommandon i klockan, detta är helt klart perfekt om ens andra han där upptagen och man enkelt vill kunna svara.

Apple Watch Series 9 kommer i samma storlekar som tidigare 41 och 45mm. Det kommer en helt ny rosa färg denna gången och en hel del nya armband, detta främst då Apple slutat göra tillbehör i skinn och annat organiskt material, stor fokus på att återvinna mycket.

Apple Watch Series 9 börjar säljas den 22 september och priset som gäller är:

  • Apple Watch Series 9 – 41mm – Från 5 695 kr
  • Apple Watch Series 9 – 45mm – Från 6 095 kronor

Apple Watch Series 9 Apple Watch Series 9

KällaApple
Tidigare artikelApple har presenterat iPhone 15
Nästa artikelApple presenterar iPhone 15 Pro

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn