Apple har fullt upp både med sina operativsystem och ny hårdvara, men utöver detta så har man nu även skapat ett litet eget community i form av Community.

Apple vill lyfta upp dom medlemmarna som ger extra mycket i Apples egna supportforum och detta i form av Community+ som är lite av en medlemsklubb. Det kommer vara Apple själva som väljer ut vilka som får vara med i Community+ som blir lite av en belöning för att dom hjälpt till med forumet.

Ett liten grupp människor kommer alltså att bjudas in till Community+ varje år, men exakt hur många vill Apple inte gå in på. Vad dessa medlemmar får mer utöver ett medlemskap i Community+ återstår att se, kanske blir dom bjudna till Apples event framöver, får se och testa på hårdvara samt mjukvara före alla andra eller helt enkelt fortsätta med att ge support till användare och uppmärksammas av Apple själva.

Detta är dock inget nytt, Microsoft har haft en liknande tjänst i över 20 år som dom kallar för ”Microsoft Most Valuable Professional”, där har dom över 4000 medlemmar där Microsoft bland annat erbjuder gratis utbildningar, gratis mjukvara samt bjuder in dom till olika Microsoft-events där dom får resan gratis.

Tidigare artikelReturn to Monkey Island första titt på gameplay
Nästa artikelLogitech presenterar streamingbelysning Litra Glow

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn