Apple HomePod

Apple fortsätter att överraska och denna gången är det HomePod som släpps i en ny generation med några mindre förbättringar.

På utsidan av Apple smarta högtalare och ”nya” HomePod ser det likadant ut, den enda skillnaden denna gången är att touchpanelen på ovansidan ha fler färganimationer än tidigare, annars den samma som vid lanseringen 2017.

Två andra nyheter med nya HomePod är att det nu finns stöd för ultra wideband vilket gör det möjligt att spela upp musik genom att bara hålla sin iPhone nära högtalaren. En annan trevlig nyhet är att HomePod kan vara lite av en brandvarnare genom att kunna lyssna och känna av rök- kolmonoxid och i sin tur larma användarna på deras telefoner.

Apple HomePod

Med hjälp av nya HomePod kommer man kunna automatisera sitt hem ett steg längre, detta genom att högtalaren har inbyggd temperatur- och luftfuktighetssensor och kan dra igång fläktar eller stänga persienner om vissa valda värden registreras av högtalaren.

Har man flera HomePods kommer man kunna koppla samman dom och vill man ha rejält surroundsound och TV:n har stöd för HDMI eARC kan HomePods kopplas samman med TV via Apple TV 4K.

Är man sugen på HomePod så kommer den i färgerna svart och vit, prislappen ligger på 3 995 kronor.

Apple HomePod

KällaApple
Tidigare artikelSony har flera kommande spel under 2023
Nästa artikelNy trailer inför Hogwarts Legacy

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn