Apple fortsätter att sälja enormt många appar och på bara självaste nyårsdagen slog dom ett nytt rekord när det kommer till summan.

Fastän att inte jag eller många jag känner köper appar så finns det fortfarande en stor marknad för detta och på nyårsdagen verkar vara en populär dag att köpa appar. Apple har totalt betalat ut 155 miljarder dollar till utvecklare vilket är en rejäl slant och förmodligen en slant som inte kommer minska med tiden.

Nu har Apple redovisat hur nyårsdagen såg ut då det brukar vara en populär dag och på bara den dagen lyckades Apple sälja appar för hela 386 miljoner dollar eller 3,6 miljarder kronor för att få ett perspektiv på hur mycket pengar det faktiskt är.

För att jämföra denna siffran med nyårsdagen 2019 så är detta en ganska så rejäl ökning, för att vara mer exakt är det en ökning med 20 procent. Vilka appar som sålde mest och vad som gjorde att denna siffran blev så hög som det faktiskt blev vet vi inte, men appar är helt klart fortfarande populärt och köps mer appar än nånsin just nu.

Tidigare artikelFår vi se Nintendo Switch Pro till sommaren?
Nästa artikelElgato visar upp flera nyheter på CES

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn