Amazon har varit duktigare den senaste tiden med att visa upp produkter som ska underlätta vår vardag och nu är det dags för kundvagnen.

Kundvagnarna vi har i våra matvarubutiker har det inte hänt särskilt mycket med, vi har fått en hållare för självscanning i stort sett.

Men detta vill nu Amazon ändra på och har visat upp en lite smartare kundvagn som dom kallar för ”Dash Cart”. Detta är en kundvagn som håller koll på allt som vi stoppar ner i vagnen vilket gör att vi inte behöver scanna något, detta gör kundvagnen själv.

Allt detta är möjligt tack vare flera kameror och sensorer som i sin tur visas på en stor display vad som faktiskt ligger i kundvagnen.

Dessa kundvagnar kommer att användas i Amazons egna butiker i Los Angeles där man sedan betalar genom sitt Amazon-konto.

Det skulle inte förvåna mig att kanske fler butiker kan investera i kundvagnar som dessa, speciellt i Sverige där just självscanning blivit väldigt vanligt och kanske är vi beredda för att se dessa kundvagnar inom kort, vi kan alltid hoppas.

Tidigare artikelMicrosoft inte redo att utveckla för PHP 8
Nästa artikelSony tror på att många vill ha Playstation 5

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn