8BitDo senaste flaggskepps kontroll Ultimate Controller

364

8BitDo fortsätter att komma med nya handkontroller och denna gången handlar det om en flaggskeppsmodell, Ultimate Controller.

8BitDo har tidigare gjort sig kända för sina retrohandkontroller och främst med lite mer fokus på Nintendo, men kanske kan Ultimate Controller ändra på detta.

Ultimate Controller kommer att kunna användas på flera olika enheter, anslutning sker via Bluetooth eller 2,4 GHz. Det finns även en med sladd om man vill det. Handkontrollen går att användas till Switch via Bluetooth men går även att använda till PC, iOS eller Android där det finns en app att ladda hem för att konfigurera handkontrollens knappar lite efter eget tycke och som man själv vill.

Det inbyggda batteriet är på 1000 mAh vilket ska ge långa spelsessioner utan problem, men när väl ska ladda handkontrollen sen gör man detta genom medföljande dockstation som både är snygg och ett bra sätt att hålla sin 8BitDo Ultimate Controller på plats.

8BitDo har jobbat mycket med att få till känslan i bland annat D-pad hos Ultimate Controller, om dom lyckats återstår att se.

8BitDo Ultimate Controller kommer i färgerna svart och vit, prislappen ligger på 599 kronor.

8BitDo Ultimate Controller 8BitDo Ultimate Controller 8BitDo Ultimate Controller 8BitDo Ultimate Controller 8BitDo Ultimate Controller

Källa8BitDo
Tidigare artikelHonor vikbara telefon kommer till Europa
Nästa artikelThe Callisto Protocol systemkrav är släppta

LÄMNA KOMMENTAR

Lämna kommentar
Ange namn